Care sunt riscurile de aparitie a efectelor adverse in timpul tratamentului cu Remotiv?

Fiind un antidepresiv usor, riscurile aparitiei de efecte adverse sunt relativ scazute in timpul tratamentului cu Remotiv. Totusi, pot aparea interactiuni cu anumite grupe de substante, de aceea nu se recomanda administrarea Remotiv in asociere cu alte medicamente decat dupa avizul medicului (a se consulta prospectul pentru detalii).

 

Ce riscuri sunt ca, odata inceput tratamentul cu Remotiv, sa "cad" in extrema cealalta (hiperexcitabilitate, sau, dimpotriva, moleseala)?
Fiind un tratament usor, pe baza de extracte naturale din plante, rolul Remotiv este acela de a echilibra si de a calma acest gen de emotii, nu de a arunca persoana care urmeaza un tratament in extrema celalalta a disfunctiei.


Am auzit ca in timpul tratamentului cu antidepresive de sinteza imi sunt afectate simtul orientarii si reflexele. Este adevarat si in cazul Remotiv?
Un studiu efectuat pe 19 voluntari a demonstrat ca Remotiv nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Aceste abilitati pot fi insa afectate de boala pentru care sunteti tratat cu acesta. Decizia asupra initierii tratamentului va fi luata de catre medicul dumneavoastra.


Cat de eficient poate fi un antidepresiv pe baza de plante?

Remotiv este adresat in primul rand pacientilor cu forme usoare de depresie, dar nu si pacientilor cu dezechilibre severe, care necesita spitalizare sau supraveghere medicala.
In acest context, rolul Hypericinei (substanta activa din extractul de sunatoare) este cunoscut de secole ca fiind unul benefic in restabilirea echilibrului psihic.

In plus, dozarea optima asigura eficienta tratamentului.

 

 

Download Prospect Remotiv

download